Morning Glory's FotoPage
Kenangan Terindah
By: Farah Jessieca

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-Oct-2010 10:48 Email | Share | | Bookmark
Faris Isyraf 1st Birthday Celebration on 31.10.2010

 
 
 
View all 30 photos...
besdei isyraf disambut bersama maktok, tokwan dan auntie qistina. mereka semua lahir pada bulan oktober dan penjimatan kos nampaknye semakin memberangsangkan kerana party boleh dibuat untuk 4 orang dgn hanya sebijik kek. tapi untuk first besdei isyraf ni kami ada kek khas untuk dia... next year kene share wokeh hahahaha!!!


Saturday, 9-Oct-2010 16:55 Email | Share | | Bookmark
Open House Reen Azman

aku, reen dan amy
iza, aku, reen dan NLD
amy aku dan NLD
View all 18 photos...
02.10.2010 open house rumah Reen Azman di Bukit Jelutong Shah Alam.
Macam tahun2 yang lepas, banyak gerai import dari sekitar lembah klang di tugaskan untuk menjamu tetamu yang hadir.
tahun ni agak besar2an sikit kot sebab satu bas anak2 yatim dari rumah Qaseh Subang seramai 61 orang turut diundang untuk bersama2 memeriahkan majlis.
aku bukan organizer ye, aku tukang makan je. beryani kambing, sate, kuey tiaw kerang dan cendol menjadi bahan santapan aku malam tu. tak lupa juga muffin khas air tangan NLD yg sangat empuk ittew. wewwww...


Saturday, 9-Oct-2010 16:20 Email | Share | | Bookmark
Open House Opis Kami

 
 
 
View all 12 photos...
02.10.2010 ada la sikit makan kecik2 yg dianjurkan oleh staff2 opis aku. kitorang buat pot luck raya. berkumpul, berborak dan makan sama2. mcm2 makanan ada.


Saturday, 9-Oct-2010 16:02 Email | Share | | Bookmark
Open House Cik Yiyi Zulaily

 
 
 
View all 12 photos...
03.10.2010 kami berkumpul di rumah lily ala2 reunion. kawan2 yg dah lama tak jumpa semua kembali berkumpul gosip2 dan borak2 sakan. maklom la dah lame tak jumpe. best gile makanan kat umah dia. katering terbaik yg pernah aku jumpe. serve macam kat hotel. open house sampai 5 khemah ngalahkan kenduri kawen phewww....


Saturday, 9-Oct-2010 14:44 Email | Share | | Bookmark
i-city shah alam

 
 
 
View all 12 photos...
raya ke-4 bersama keluarga di i-city... kl masih cuti, jalan raya lengang dan semua tempat2 sesak pun lengang. owh alangkah bahagianya...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net